Olyan kérdésem lenne, hogy amikor bemozdul a teló és gyorsan visszarántom akkor miért Koppan?? (ha kb 3centit mozdul be akkor csak szusszan) mikor lassan engedem vissza nincs ilyen gond vele.:S lehet hogy kevés az olaj? vagy mit tegyek vele?
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor bemozdul a teló és gyorsan visszarántom akkor miért Koppan?? (ha kb 3centit mozdul be akkor csak szusszan) mikor lassan engedem vissza nincs ilyen gond vele.:S lehet hogy kevés az olaj? vagy mit tegyek vele?
@sdavid1996: simán GEGE a felhasználó neve....Ő profi ebben.... lehet tud segíteni!!
@sdavid1996: akkor nemtom...mert nekem ha sokat fújtam bele akkor keményebb lett valóban,de a visszaútba is több levegő kellett hogy ne koppanjon visszaútnál... (mondjuk az enyém full levegős....... felhasználóként keresd meg ezzel GEGE -t mert ő a teló spíler!!
@Rehus Attila: de ha kiengedjük a levegőt akkor kicsit beül és puha lesz
@Rehus Attila: sok a levegő nyomása a visszaútnak...bocs h bonyolultan irtam
@sdavid1996: eressz ki valamennyit belőle,mert túl keményen jön fel a sok levegő nyomás miatt- a visszaútnak ez már sok a visszaút csilinek.....
@Rehus Attila: nekem a 4x akkor koppan visszaútnál ha soka levegő a rugó részben...és kevés a visszaútban...szóval sztem kell a tiéádbe több olaj....
@Rehus Attila: az olajban kételkedünk hogy elég van benne. kb 3/4 ig van becsavarva a visszaut (lassítva)
@Rehus Attila: nyílt olajfürdős??? ha nem ,akk elvileg melege van a patronnak...már ha a suntour patronos ez is....
@sdavid1996: olaj van benne elég?? viszaút mire van állítva????