Sziasztok! Hogyan kell A Marzo nyilt olajossá alakítani? és kb mennibe lenne az átalakítás? Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok! Hogyan kell A Marzo nyilt olajossá alakítani? és kb mennibe lenne az átalakítás? Köszönöm előre is a válaszokat!
@skater: A Probikeban használt szar alatrészeket szereltek a bringámba. Ha jót akarsz magadnak hagyd ki a boltot. Csaló gazemberek
@Gege: A Probikébe úgy átvertek, hogy csak úgy zúgott. Használt szar alkatrészt szereltek a bringámba. Ha jót akarsz akkor hagyd ki azt a boltot. Olvass utánna milyen szörnyű véleménnyel vannak róluk. Csaló banda.
Köszönöm! Már tárgytalan találtam már egy átalakitottat és azt veszem meg.. ezt a témát csak azért inditottam el, hogy ha nem találtam volna átalakitottat akkor ,hogy tudtam volna megcsinálni, de igy probléma megoldva:)
De azért köszönöm!
az R szériás 55 villák forintot nem érnek. szar mozgás, szar csillapítás, kifele és befele is csak koppanni tud. probike-ban 7 ezer forintért csinálják meg olajjal, szimeringel és munkadíjjal együtt, de nem lesz az igazi. ridebike-ban lehet kapni utángyártott bontható olaj cartridge visszaútszelepet, amit nem pont ehez a villához terveztek, de a ridebike-osok el küldik esztergályoshoz a rögzítőcsavar miatt és így mondtak nekem még akkor 20 ezer forintot és akkor lesz egy használható villád, de ha nagyon házilag akarod megcsinálni, akkor elmondom, hogy kell mert csináltam ilyet, de végleges megoldásnak nem ajánlom.
Ne kínlódjál vele! Így is szar meg úgy is. Add el.... ha tudod. De ha át akarod alakíttatni a Probike foglalkozik vele. Vmi 7ezer ft.