Sziasztok az a problémám,hogy van egy ilyen teleszkópom és
sajnos elcseszték a féknek a menetetét, hogy lehetne megcsinálni? (Marzo888 rv 2007-es).
Sziasztok az a problémám,hogy van egy ilyen teleszkópom és
sajnos elcseszték a féknek a menetetét, hogy lehetne megcsinálni? (Marzo888 rv 2007-es).
@Krupcheck: Na mondom: menet javító betétezés a varázs szó!! és ahogy Gege mondta saccper olyan árban csinálják Würthös cuccal!!
@levi229: Hali
Én megtudom neked csináltatni. 3000 ezer ft az egész. És én Würth menetjavítóval tudom megcsináltatni.
@Krupcheck: Holnap meg kérdezem bent a szakikat mi is a neve az eljárásnak és dobom a linket is ha van róla!! De nekem is csinálták az egyik vázamnál de szita az agyam :P
@Vadas81: betétezés?
Nekem az Epcionban gyárilag valamivel nagyobb menet van a PM felfogatásba fúrva, és ebbe gyakorlatilag egy drótspirál szerűség van. Ez így tök jó, mert nem az alu kopik, viszont sikeredett kihúzni belőle valamennyit.
Mondjuk csak azt akartam kihozni ebből, hogy nem is muszáj ellentétes menetet fúrni, egy egészen vékonyra kimunkált menetes betét elegendő lehet, csak adni kell neki valami rögzítőanyagot, hogy benn is maradjon.
egy komolyabb műhelyben meg tudják neked csinálni nem ugrik be pontosan mi is a neve az eljárásnak de kifúrják a szar menetet vágnak bele ellentétesen egy nagyobbat és abba csavarnak gyári méretű menetes bizbaszt. járj utána de az biztos hogy megoldható!!!!