Hello. 60.000-rem van jelenleg, ebből szeretném elől kicserélni a teleszkópomat átütősre.. agyam az van hozzá, csak telót keresnék, szerintetek melyik lenne jó nekem bele street-re?
max 130mm rugóutas kell!
Hello. 60.000-rem van jelenleg, ebből szeretném elől kicserélni a teleszkópomat átütősre.. agyam az van hozzá, csak telót keresnék, szerintetek melyik lenne jó nekem bele street-re?
max 130mm rugóutas kell!
@ISMET: 07 es Dj1 vagy Dj2 vagy esetleg még 2010-nél ujabb dj-ket nézél mert azok könnyebbek is valamivel .
én is a Pike-ot választanám a helyedben, nemtudom előttem írták, hogy lekopik a becsúszórol a bevonat és kotyog meg hasonlók..ha csak a bevonat jön le, attól még nem fog kotyogni, a másik meg hogy szörcsög: minden olaj csillapítású teleszkóp szörcsög, ki-ki hangosabban...én 2004 november óta használtam Pike-okat és 1 hete adtam el, gyönyörű állapotban, pedig volt használva rendesen, de duplavállas villát veszek helyette, kopás meg kotyogás hasonlók soha nem fordultak elő...ez csak valami falusi legenda lehet :-D és a Pike sokoldalúbb, mint egy Argyle, és semmivel sem gyengébb. a marzórol nem tudok nyilatkozni a jó izlés határain belül
@viktor123: nekem igazából ezek közül bármelyik tuti jól bírná mert én vigyázok rá :D freeride-n csak lazán megyek, nem ugrok nagyokat, legalábbis egyenlőre
@Acy98: ááá nemnem, nem bontok szét villát xD értek hozzá de nemszeretem csinánli, főleg a marzóm...alul olyan anya van, hogy kulcsom sincs hozá! nemfér oda.... ami meg odamegy, elforog :D szóval alulra anyát kell találni majd de még jókérdés honnan :/
hat nemtudom sztem akkor is inkabb pike :D 140 en fr eznél 95 street :DD de ahogy te érzed :D argyle is jo lehet :D
@ISMET: Argyle R,RC vagy RCT, ki lehet őket húzni 80-tól 140-ig.Csak annyi,hogy szét kell hozzá szedni az egész villát.
mire akarod használni ?:D mert ha dirt esetleg lájtos street akkor argyle vagy átütős dj3 ha dh fr meg kis dirt is akkor inkabb pike :D az argyle az inkabb csak dirt teló :)
@ISMET: amennyire én tudom nem muszáj dj3 lábnak lennie, csak dirt jumper láb legyen, de tény hogy nehéz találni olyat akinek éppen ez kallódik a garázsban :D
@ISMET: tysonnak volt 1 évig argyle és semm ibaja nem volt vele. viszont tényleg nyakban gyengébb :(
pike-al meg az baj szokott lenni hogy megkopik a becsuszó azt kotyog -szörcsög(mondjuk ez nem 1év alatt )
@salt: holnap elugrok itt a helyi bringa boltba, megkérdezem hogy újonnan menyiért tudnak nekem hozni, vagy pike vagy argyle lesz
@Prox47: de honnan találjak átütős dj 3 lábat?...xD nem sűrűn van :/
@ISMET: hát max ha spórolni akarsz akkor keresel hozzá átütős lábat és pikk pakk megvan a villád az eredeti árhoz képest fillérekből, viszont ha más villát ki akarsz próbálni a marzó helyett akkor az argyle-t felejtsd el és vegyél pike-ot :D
@Prox47: a mostani dj3-omal semmi bajom nekem, kiválló az állapota, csak jobban bejön az átütős
hardcore szinten az argyle nyakban törik, legalábbis 1et láttam is törni, többről pedig hallottam, ráadásul kb 1-1,2méter magas funboxról le 180azva tört ki a nyak, mivel aluból van nem is csodálkoztam annyira, a pike az már jobb választás, annak acél nyaka van, de a mozgása nem tudom streetre mennyire kemény v. progresszív, nemtudom hogy lehetne jellemezni, mivel az egy all mountain villa ezért gondolom lehet állítani a mozgását bőven és ami jó hír hogy sokan is használják streetre, parkra, dirtre
viszont ami nálam ultimate street villa az a jó öreg dirt jumper, pinkbikeon rengeteg videót látok ahol még pegeznek is vele, baromi széles a válla, acél a nyaka, súlyban kicsit elmarad a rock shox villáktól, de tartósságban biztos hogy nincs párja
@ISMET: ja mert annak az új ára 90000-től kezdődik. használtan van pár jó nézz szét.