a napokba elkezdett kattogni visszaútnál a marzóm de nem tudom mért! alig használtam csak ugratásra! 70kg vagyok nem tom mi baja lehet TIPP:?
a napokba elkezdett kattogni visszaútnál a marzóm de nem tudom mért! alig használtam csak ugratásra! 70kg vagyok nem tom mi baja lehet TIPP:?
@Pitianer6: ja nekem kivolt húzva 2 centit ésazt kiszedtek am a rugós oldalban a rugót meg kell kenni zsírral vagy öntesz bele olajat
@sarky97: Hali! Találtál vmi megoldást a dologra? mert én is ebben a helyzetben járok.. :/
ebben nincs olaj. a meleg miatt a zárt nitrogénpatron semmit nem ér és emiatt koppan. mondom nem tudsz vele semmit csinálni
@skater: de a rugó felől érzem meg mikor rántanám fel egykerekezéshez akkor anyira kilöki magát hogy koppan
ebben a szériában nitrogén zárt patron van beleszerelve visszaútnak, amire eléggé hat a hideg/meleg.... szóval a meleg az oka. nem lehet mit tenni, ez van. van benne egy kis visszarúgásgátló rugó, ami megakadályozza hogy a becsúszó alja a nyomórúdba ütközzön, szóval nem fogod ezzel kinyírni... de a helyedben eladnám, mert 2008-tól a jumperek szar konstrukciók. nem ér semmit és még szarul is mozog
@sarky97: Akkor meg olajszint, illetve a viszkozitása lehet nem megfelelő. Ha ezek rendben vannak, akkor tényleg az van amit szoki007 írt :S
@Gege: 2008-as szériánál nincs állítási lehetőség, szvsz a patron főtt meg .
Szvsz az lesz a probléma h a visszaút csillapításod nagyon gyorsa van beállítva, és kifelé koppan a telod.