Sziasztok!
A Villanyakrózsám elszaródott, és a csavarral együtt forog a rózsa menete, ezért nem tudom ráhúzni a csavart :/ Lehet külön villanyakrózsát cserélni , vagy mi a teendő ? Köszi!
Sziasztok!
A Villanyakrózsám elszaródott, és a csavarral együtt forog a rózsa menete, ezért nem tudom ráhúzni a csavart :/ Lehet külön villanyakrózsát cserélni , vagy mi a teendő ? Köszi!
gyűlölöm a rózsákat. tipp: headlock 2000ft... eddig még nem találtak ki jobb megoldást
@martonbabinec: simán üsd ki alul és vegyél ujat ami max egy 1000 ft
@Gege: nekem 10-en mittudomén hány év alatt egyszer sem jött ki =D
@martonbabinec: Amit spank javasolt nem jó megoldás! Ha hajlítgatod a "körmöket" akkor kisebb erő is ki tudja majd húzni a rózsát. És esetlegesen nem lehet majd rendesen meghúzni a csavart, mert kijön a rózsa. Vidd el egy kerékpár boltba, és belerakják az újat. Egy rózsa asszem vmi 5-600 ft.
Ilyen már velem is előfordult, ki kell ütni, ami megfelelő szerszám nélkül elég nehéz. Lehet kapni rózsát külön, szerintem menj el a legközelebbi bringás boltba pár száz forint. Ha te fogod beütni az újat akkor nagyon figyelj arra hogy teljesen egyenes legyen, ez is elég nehéz dolog, én általában meghajlítgatom a rózsát körbe addig amíg már majdnem belemegy, aztán beleütöm.