ezt a beteg ötletem halgassátok. szétszedem a marzo dj3-mam, és veszek bele 25cm-alut (32mm) és átalakítom duplába. eredmény egy duplavállas 15cm-kinézetű dj3, ami csak 2kg, és másnap eltörik:P
ezt a beteg ötletem halgassátok. szétszedem a marzo dj3-mam, és veszek bele 25cm-alut (32mm) és átalakítom duplába. eredmény egy duplavállas 15cm-kinézetű dj3, ami csak 2kg, és másnap eltörik:P
@spank309: Nem kell bemutatni őket sajna. Korrekt üzletek, korrekt emberek :DD
már nem azért..de tényleg..1,2millás cangához 3000 ft-s kormány? ez még nemnagy gáz..de szerintem neked biciklid sincs,mert annyire nem érthetsz hozzá..a bicodról sincs kép.rólad se..szal nemetetsz meg.:)
@savo: tiszta szégyen ez a gyerek komolyan, annyi ilyen kis nyomorék van már ezen az oldalon..
@spank309: fox 40, hayes mx4 :DDDD gyárilag kapta a glory-hoz :DD
@szacsi72: azt a szégyent xD te kajak hülye vagy :D és szerinted egy becsúszón lehet nyerni 1 kilót?! azért lesz könnyebbb xD istenem... :D:D:D
@savo: te el is hiszed hogy fox 40e van? :D kicsit nézd már meg a bicó leírását 400 ezres telóhoz 4 ezer forintos kormány????!!! XDXDXDXDXD szakadás, takarodjatok már...
unatkoztam és azé lesz könnyebb mert acál helyett aluból lesz a beszúszó.
@szacsi72: az unalom nagy úr,ezt én is jól tudom.......de ireális dologba ne ölj pénzt.......főleg hogy gyári állapotába sem volt sosem 2 kiló a dj3..........
Elméletileg van egy fox 40 telód akkor meg minek a duplavállas dj3? XDD
@szacsi72: Inkább csajozz egy kicsit, mert kezdesz becsavarodni :DD
@szacsi72: neked valami nem forog jól odafent az biztos... kezdjük ott hogy a dj3 majdnem 3 kiló, ráteszel egy dupla vállast meg rugót, hogy lenne már 2 kg? :D ne rágjál...