Dirt Jam Comp-ból kiszeretném venni a villanyak rózsát ,hogy át tegyem egy másik teloba. Hogy tudnám kivenni belőle? utána használható lesz még? a másikba milyen mélyen kell bele "ütni" ?
Dirt Jam Comp-ból kiszeretném venni a villanyak rózsát ,hogy át tegyem egy másik teloba. Hogy tudnám kivenni belőle? utána használható lesz még? a másikba milyen mélyen kell bele "ütni" ?
@noliver: remélem egyenesen van vágva a nyak teteje....ha nincs belőle vágva az a legjobb! ráülteted a tetejére,úgy hogy a szirmok hajlása felfelé nézzen...(értelemszerüen) és a rózsa tetejének egész felületét üsd meg hogy elinduljon le,de ne csak aszélét,mert akk ferdén megy le...és akk lehet h kuka...de könnyen menni fog.......majd írj ide h sikerált-e!
Oké , köszi a segítséget:D valahogy megpróbálom bele rakni , csak még azt nem tudom hogy rakjam bele hogy ne ferdüljön, billenjen el .
@Fagyi17: próbáltam amit mondassz....de volt hogy a belső menetes részét kitépte a rózsa szirmai közül....ezért marad az ütögetés.......lehetőleg egy fa nyéllel üsd ki..az kiméletesebb
@Ns-Biker87: Amúgy meg ha ütögeti akkor lehet, hogy az egyik oldal ferde lesz ha simán be húzza akkor tökéletes lesz...
@Ns-Biker87: Igen egy pár rózsát már szedtem ki... én csak egy módszert ajánlottam amivel nem is lehet el szúrni és szép finoman be lehet cuppantani...
attól függ milyen hosszú a csavarod amit beletekersz az ahead kupakon keresztül! ne nagyon üsd mélyre.....elég ha fél centit lejjebb van mint a nyak felső vége....csak vízszintesen üsd bele,ne ferdén,mert azzal kinyírhatod....de ha jót akarsz akkor headlockot használj...az a büdös életbe nem lazul ki majd :)
Köszi a gyors válaszokat :D , azt honnan tudom hogy milyen mélyre ütögessem le?
@Fagyi17: meg alaphelyzetben a vadiúj rózsát is bele kell ütögetni.... de amúgy te már szedtél ki rózsát??
@Fagyi17: ha lefelé ütögeti ne lesz semmi baja....kb 10 darabot mentettem meg így....ha lefelé ütögeti akkor a szirmai nem hajlanak el..csak ahogy alap helyzetben állnak a nyakban.....utána ha belerakja másik nyakba akkor ugyanúgy kapaszkodni fog.......
hát szerintem elég barbár mód ez a veregetés... egyszerűbb lenne ha fognál egy olyan hosszú menetes rudat ami bele megy és szépen ki csavarod... másik villába nem nagyon ajánlatos már bele rakni mivel a rózsának a szélei már le hajoltak azért fogja a villanyakcsövet. inkább vegyél egy másikat pár száz forintért. és ugyan így bele tudod csavarni a menetes rúddal. legalábbis én így csináltam :)
Lefelé ütögesd ki a villanyak aljàn....de óvatosan h ne verd szét!