Segítséget szeretnék kérni főleg a szétszedést illetően. Az oké hogy csavarozzam szét stb., de elég sok mindennél van olyan hogy valamire nem figyelsz és emiatt tönkre megy... Esetleg a karbantartását/tapasztalatokat is írhattok:)
Segítséget szeretnék kérni főleg a szétszedést illetően. Az oké hogy csavarozzam szét stb., de elég sok mindennél van olyan hogy valamire nem figyelsz és emiatt tönkre megy... Esetleg a karbantartását/tapasztalatokat is írhattok:)
Üdv! Adott egy 2007-es Marzocchi Dirt Jumper 3 teleszkóp ami a becsúszóra engedte az összes olajat és simán felkoppant. Cseréltem benne szimmeringet - nem gyárit, hanem csapágyboltban vett direkt teleszkópokhoz, lengéscsillapítókhoz valót raktam bele - és ugyanúgy elengedi az olajat. Ha jól sejtem ebben az esetben is a szimmeringet lehet okolni és inkább gyárit kéne beletenni. Vélemények, ötletek, tanácsok? Ja és várok ötleteket, hogy gyári 32-es Marzocchi szimmeringet hol lehetne venni?
@sipi88: a lényeg kb ugyan az. De kereshetsz youtube-on számodra megfelelőbbet csak írd be, hogy how to rebuild teleszkóp neve, vagy csak simán rebuild teleszkóp neve. Az előbbire szokott gyári videókat is kiadni.
@LeviRider: 2008-as van.
@BalageUMF: Köszi a videót, de nekem 2008-asom van, ebben ha jól tudom csak egy zárt patron van.
attól függ milyen évjárat. ha patronos akkor különösebben nem kell odafigyelni semmire, nem nagy dolog belülről a teló. Csavarokra vigyázz hogy ne nyalódjanak el. Illetve nekem is volt egy Dj3-mam, az egyik oldalon műanyag csavar volt fölül, arra nagyon. De ha most akarod szétszedni először, a legfontosabb, nagyon figyelj mi és hogy volt.
Robbantott ábra is jöhet mert sehol sem találom a honlapon de lehet csak én vagyok béna:/