Marzocchi drop off 4 QR20 150-ben szeretnék szimeringet-gumi tömítést-olajcserét végezni.
Googléztam egy párat és ez volt a "legjobb" találatom, viszont ez csak szimering és porlehuzó. Ebben sem vagyok biztos, hogy jó-e hozzá. https://csodabike.hu/Szimeringszett-32mm-Enduro-FK-6607-Marzocchi
Konkrétan nem találtam sem ebayen, sem független weboldalon olyan javító készletet ami kimondottan ehhez a típusú teleszkóphoz való (mint mondjuk autodocon egy komplett szelepfedél tömítő készlet egy adott motorhoz). Feltételezésekbe pedig nem szeretnék bocsátkozni információ hiányában hogy a "Marzocchi 32mm Seal Kit Gasket Set 850768/C NEW NOS" jó-e hozzá mivel ahhoz túl borsos az áruk hogy lutrizzak evvel.
Tanácsotokat, segítségedéket szeretném kérném, hogy hol tudnám beszerezni ezeket a dolgokat, hol érdemes nézelődni?
Van lehetőség ezt egyben megvenni valahol, vagy külön kell kell? Esetleg van valamilyen autodoc szerű weboldal/applikáció ahonnan az ilyen dolgokat gyorsan egyszerűen be lehet szerezni?