Sziasztok kivettem a villát a vázból de nem tudom szétszedn.Alul kivettem a csavarokat de nem jön szét.Pls segítség
Sziasztok kivettem a villát a vázból de nem tudom szétszedn.Alul kivettem a csavarokat de nem jön szét.Pls segítség
vedd ki a csavarokat, aztán ne félj lerángatni a lábat...nemlesz baja.. nekemis volt lyen villám, csak mz3. imádtam, h ennyire egyszerű a szervizelése. alul a 2 csavar, felül a 2 kupak és már szanaszétvan :D
@Rolindeus: Próbáld ki azt h a csavarokat amiket alulról kivettél visszacsavarod, de nem teljesen, és egy fadarab + kalapáccsal egy kicsit megütögeted. Elvileg akkor a nyomorúd kilazul majd a helyéről. De üssed mint az ökör!!!! Ha így sem jön szét, akkor fényképet rakjál fel!
@skodani: Hát nem tudom h te milyen bomber telot szedtél szét így, de az tuti biztos h nem így kell! Akár milyen régi marzó telonak is megnézem a robbantot ábráját egyiket sem így kell szétszedni!
@Rolindeus: Üdv!
Általában a porlehúzót ki kell szenvedni a láb tetejéről, aztán alóla kibányászni a zégergyűrűt, majd a szimmeringet (utána esélyes lesz a cserére), és utána szétcuppan... (a régebbi bombereknél így kellett, valószínű hasonló az alapművelet!)
Üdv: Skodani.