Helló! Épp egy a teleszkópomat cserélem egy Z1-re, de a fejcső meglett toldva mert rövid volt, belűlről a rózsa fogja össze. Ez menyire stabil vagy biztonságos?
Helló! Épp egy a teleszkópomat cserélem egy Z1-re, de a fejcső meglett toldva mert rövid volt, belűlről a rózsa fogja össze. Ez menyire stabil vagy biztonságos?
Szerintem nézz utána egy új csőnek! Hegesztést nem ajánlom. Úgy pedig biztos ne használd, hogy a rózsa fogja össze mert abból csúnya dolgok is lehetnek.
@bmxcsaba: hát azért vigyázz vele majd ! de én a hegesztést se ajánlanám ! Én nem tudnék vele örömmel menni hogy egész végig arra kéne gondoltam h mikor törik el :D
Értem, beszéltem egy szervizes ismerőssel aztán ajánlott egy olcsó helyet ahol mindent meghegesztenek :)
Hát ha komolyan a rózsa fogja össze, akkor a közelébe ne menj, nemhogy használd...
Olyan viszont volt nekem is (egy Duro-n), hogy egy másfél centis toldó lett beleütve, ami beleszorul a nyakba belülről, felső része pedig ugyanolyan átmérőjű volt, mint a nyak. A rózsa alatta volt, tehát a csavar sem engedte kicsúszni, meg szorul is benne rendesen. Na avval nem volt gond (eladtam már pár éve, még nem jelentkeztek miatta).
felejsd el szerintem !!!! ilyen kókány cuccot biztosnem vennék !!!