Sziasztok.Az volna a kérdésem hogy milyen freeride vázat tudnék/lenne érdemes venni max. 48e Forintból ami legalább egy 160 mm-es telót elbir?75 kg vagyok és 1,70 magas.A válaszokat előre is köszi.
Sziasztok.Az volna a kérdésem hogy milyen freeride vázat tudnék/lenne érdemes venni max. 48e Forintból ami legalább egy 160 mm-es telót elbir?75 kg vagyok és 1,70 magas.A válaszokat előre is köszi.
@KisCsendes: Talán még a 2007-es verzsön van a legközelebb a "gyökerekhez"... utána kezdtek nagyon a dirt felé orientizélódni.
@Kalma: értem :).nekem idáig egy 2007-es Hardz4-em volt (amit elüttek a zébrán és elhajlott) és 160-as Domain-al használtam és annak se volt baja,de úgy ahogy mondod,a forgásokat nem szereti ez se.
dema nerro ridex limited nekem 160as 55r van benne és eléggé bírja nem reped nagyonmerev meg iesmi :)
(Tudom régi téma de hátha valaki még hasznát látja...) 2006-os UMF Hardy 2-t használtam 155mm-s Bomber DropOffal! Lapra is ugráltam vele és semmi baja nem lett! Annyi, hogy a forgásokat nem bírja a váz. Meg még talán jó ha ballonos gumit használsz hátra, hogy tudjon "rugózni". Újabb hardy vázakról nincs tapasztalatom de ránézésre nem merném ugyan azt eljátszani velük mint ezzel! :) Az árról meg annyit, hogy 48 feléből megúszol egy ilyen vázat!