azt szeretném megkérdezni hogy az 1 1/8"-os ahead kormánycsapágy mekkora átmérőjü (hány miliméter az átmérő) fejcsőbe megy bele?? előre is köszi
azt szeretném megkérdezni hogy az 1 1/8"-os ahead kormánycsapágy mekkora átmérőjü (hány miliméter az átmérő) fejcsőbe megy bele?? előre is köszi
@spank309: ha arrogáns stílusban írsz, legalább ne írj ekkora marhaságot.
Van eltérés a különböző csapágyméretekhez tartozó fejcsőméretek között. Sőt, az sem mindegy, hogy integrált/félintegrált/külső csészés egy csapágy, mert full különböző fejcső kialakítás és belső átmér(k) tartoznak hozzá.
/// @maxwebber: Viszont pont emiatt a fórumkérdésre sem lehet válaszolni, pontatlan a kérdés. Meg eleve nem értem, nem kormánycsapágyhoz választunk vázat, hanem fordítva.
Szóval ha már megvan a vázad, akkor szépen fogod, és leméred. Nem egy bonyolult dolog.
/// HoZé: a villanyak átmérője valóban ekkora, egy egyszerű mértékegységátváltással megkapható, de ennek a fejcső belső átmérőjéhez (=a csapágycsésze illesztési átmérője) semmi köze...
1" (inch/coll) 25.4mm 1 1/8" 28.6mm 1.5" 38.1mm
nem kell minden szarért fórumot létrehozni, egy kis utánajárással megoldható lett volna.
azért kérdeztem mert nem tudom hogy mekkora a fejcsöve a vázamnak és a neten sem találtam róla infót, ha találtam volna nem kérdezném, és nem tudom hogy milyen csapágyat vegyek, és milyen teleszkópot
@maxwebber: ezt nem így szokták h hány mm... ugyan akkora fejcsőbe megy bele, van 1", 1.5", meg 1 1/8, most nem sértésnek de ez már fáj, ha ezt az oldalt megtaláltad neten nemigaz hogy nem tudod beírni googleba hogy mi a szar van.