Sziasztok! Nem ezzel a vázzal kapcsolatban kérdezek csaknem tudum,hogy hova írjak. Lenne egy össztelós vázam amiben gyáriag egy 190mm szemtávú tag volt. Rakhatnék bele 165mm-est? Nemhúzná nagyon össze a vázat?
Sziasztok! Nem ezzel a vázzal kapcsolatban kérdezek csaknem tudum,hogy hova írjak. Lenne egy össztelós vázam amiben gyáriag egy 190mm szemtávú tag volt. Rakhatnék bele 165mm-est? Nemhúzná nagyon össze a vázat?
@opp: Úgy néz ki, hogy megvan a váz típusa: Giant Trance X 2008. 184-185mm szemtávolságot találtam.
@K.I.: szia, a méregetés ilyen formájának nem sok értelme szerintem. A vázat próbáld meg kideríteni, hogy melyik típus, pl: trance. És akkor meg lesz, hogy mekkora tagot fogad. Néhány perces kutatás...
Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok a témában. Adott egy Giant össztelós váz, amiből hiányzik a hátsó rugóstag. Ha a bringa a földön akkor a két szem középpontja közötti távolság ~ 125mm. Viszont ilyen méretű rugóstagot nem találok sehol, csak az Aliexpressen, ami nekem nem opció. Mit rontok el? Rosszul mérek? Olyan rég a váz (kb. 2004-es), hogy ehhez már nem lesz alkatrész? Válaszaitokat előre is köszönöm.
De, összehúzná. Meg kb elveszne a rugóutad majdnem fele, aminek semmi értelme. Akkor már egy mervvel is jobban jársz.