Vásárlás előtt állok és kiváncsi lennék melyik típus a legmasszívabb legtartósabb. 4 szögtengelyesről lenne szó!
Vásárlás előtt állok és kiváncsi lennék melyik típus a legmasszívabb legtartósabb. 4 szögtengelyesről lenne szó!
@-kanyik-: Truvativ-ot vegyél középrésznek, nemtudom meik fajta van jelenleg nekem de elég jó, és négyszöges
@-kanyik-: amúgy szerintem nézz valami olcsó integrált hajtást(shimano-k). azt csak 1x kell megvenned ha enyhe dhzol, dirt-et is bírja.
@ISMET: hát ha a bicajt nézed akkor lehet.. de használatba van. ha jól emlékszem még valamelyik szépségversenyen is volt ilyen kategória de lehet rosszul emlékszek.
Nyugalom emberek! Nem kő kemény dh-ra használom/nám csak kisebb ugratások 1-2 letörés... de használom pl.:hosszó hegyi túrákra is vasárnap jöttem haza a Mátrából felmentem egészen Galyatetőre... Inkább agreszívabb montizásra használnám. Azért tettem ide mert célozni próbáltam arra hogy erőssebb típust keresek.
@PetiCzernaa: lehet van aki arra használja, de merev vázas dh tuti hogy nincs
@ISMET: lehet nincs merev vázas dh de még is sokan arra használják és bírja. itt inkább a 4szög tengellyel van baj.
Makky : Köszönöm erre lettem volna kíváncsi! :) Esetleg nem tudnál linket küldeni hogy honnan szerezhető be? Te hol vetted? Előre is kösz !:)
@johnny336: már nem azért de merev vázas dh valóban nincs, hiszen az dirt vagy street, de mutass már nekem eggyet amelyik szerinted az, az nem dh ha egy umfbe dupla vállas telót bele dobsz a váz pedig merev..
a legolcsóbbat megveszed és állandóan cserélgeted egy idő után eljutsz oda h veszel egy integrált hajtóművet meg egy össztelós vázat
@-kanyik-: Négyszögtengelyesek között a legmerevebbek közé tartozik a régi Race Face Taperlock Cr-Mo tengelyes változata (volt titán verzió is). A tengelyre élettartam garancia járt anno (XC-re és nem DH-ra persze!). A csapágy alatti tengely átmérő 1 mm-el vastagabb, mint az átlag négyszöges. Ezért tudott merevebb lenni. Tartóssága pedig dzsuva függő, de cserélhető benne a csapágy. Csak ma már nem egyszerű beszerezni. DH-ra egyébként szerintem felejtsd el a négyszöget!
Már az a baj hogy te merev vázzal és négyszög tengellyel dh-ra akarsz menni xD