Sziasztok kezdő street dirtre használnám már 1 éve is probálkoztam ... Melyik erősebb melyik birja a jobban Nagyábból egy árba jutnék hozzá!
Sziasztok kezdő street dirtre használnám már 1 éve is probálkoztam ... Melyik erősebb melyik birja a jobban Nagyábból egy árba jutnék hozzá!
@nhlevi: pedig octane-on bevertem a lábam dartmooron nem :D még a kormány is az volt stucni minden.
2.0nak jobb a geoja mint a 3.0nak amúgy. De ha streetet akarod többet akkor azok közül válasz 3.0át jobban ajánlom mert 2.0át már inkább csak 2éveset találsz ami használt és 2évig valaki nyúzta.(vannak kivételek) Ha dirtelni akarsz a two6 jobb mint az Octane kellően hosszú(nálam ez előyn volt mert nem vertem be a lábam soha mint az octane-on :D ) és könnyű váz nagyon jól lehet irányítani levegőben. De Two6ba kizárólak telót rakj!!
3.0, dartmoor-nak még nincs olyan gyártási fejlettsége vagy hogy, azokból több van aminek baja lesz
szerintem octane 3.0 :D igaz a dartmoor szebb de az octane az lehet jobban bírja mert acél.
Köszi a segitséget de azért további véleményeket is meghalgatok!
2.0 egyértelműen rosszabb mint a 3.0, aztán hogy two6 vagy 3.0 az már izlés kérdése szerintem. ha street akkor én tuti 3.0-t vennék