Mennyi olajat és milyen viszkozitásút tegyek Marzocchi 55r átalakított teleszkópomba száranként? 65kg vagyok.
Mennyi olajat és milyen viszkozitásút tegyek Marzocchi 55r átalakított teleszkópomba száranként? 65kg vagyok.
Kösz srácok:D így a téma eltérést is.:D De sikeresen megoldódott minden gond.:)
@osg: http://service.foxracingshox.com/consumers/index.htm innentől már elég egyértelmű
@Gege: hát szerintem tökéletesen müködik,a fox oldalán meg semmit nemtaláltam olajcseréröl. Esetleg tudnál valamit mutatni?
@osg: Ezzel a te "módszereddel" ki fogod nyírni a Fox villákat! Fent van a Fox oldalán teljesen szájbarágósan h miként is kell olajat cserélni benne!!!!
ja és 5w-sel elég gyors minnél nagyobb a viszkozitása annál sűrűbb ugye és akkor annnál lassaban is mozog szóval az is rajtad múlik milyen gyorsra szeretnéd csinálni.
Ez attól is függ, hogy keményre vagy puhábbra akarod. Én nyíltolajas foxnál úgy csináltam hogy a tartályt ami beszívja az olajat amikor bemegy a teleszkóp azt szétszedtem, teletöltöttem utána beleraktam de csak alul csavaroztam bele és utána még öntöttem bele egy fél decit kb. felülről és így pont jó. de észreveszed ha kevés van benne mert visszaútnál koppanegyet olyankor (legalábbis nekem igen).