Mennyibe kerülne egy mez elkészítése? Mennyi lenne a rányomtatás kb. 5-6 logónál és 2 szövegnél? Valaki tud valamilyen infót adni ilyennel kapcsolatban?
Mennyibe kerülne egy mez elkészítése? Mennyi lenne a rányomtatás kb. 5-6 logónál és 2 szövegnél? Valaki tud valamilyen infót adni ilyennel kapcsolatban?
@László97: Én is rájöttem így olcsóbb a rávasalós címkékkel,apámnak a ruhájára fényvisszaverő csíkok lettek rávasalva,és jó még nem jött le neki eddig!
@László97: kurva drága, főleg kis tételben nem éri meg. A szitanyomatot le kell gyártaniuk, amivel a nyomtatás menni fog. Ez drága móka, és 5-6 darab esetén nagyon nem éri meg senkinek, ezért a gyártó áthárítja az iszonyatosan költséget a vevőre.
@Supernova: Én egy egyszerű Decathlonos mezre szerettem volna rávasaltatni/rányomtattatni a csapatunk szimbólumát és a nevét, valamint mindenkinek a pólójára a nevét. Nem kell itt nagy dolgokkal számolni.
@László97: Hát az biztos hogy nagyobb tételben olcsóbb,meg szerintem a gazdagabbja engedheti meg magának-bocs nem hergelésből,de vannak rávasalható címkék is-bár a ruha nem tolerálja a meleget!
@László97: Ez attól függ, hogy mire gondolsz. Viszel egy üres mezt és nyomjanak rá valamit? Itt érdeklődhetsz esetleg: http://elastic.hu/index.php?page=ruharend
Náluk az ár függ attól, hogy te viszed-e a tervet, vagy ők csinálják (szabásmintára kell rárajzolni, amit akarsz), illetve a mez anyagától is, mert van drágább/olcsóbb is.
Nagyságrendileg 15e-től, de az a biztos, ha megkérdezed tőlük a konkrét elképzeléssel. Nagyobb darabszámnál kb. 6e-től.
@László97: valszeg attól függ milyen mennyiségben rendelnél. Egyébként kurva drága. A logókat pedig nem lehet azt hiszem csak úgy vidáman nyomtatgatni, mert trademark, meg copyright.