Túrázáshoz keresek szemcsit, így gondoltam erre, de még nem vagyok biztos benne.
Túrázáshoz keresek szemcsit, így gondoltam erre, de még nem vagyok biztos benne.
Ez a szemcsi már régi cucc? én több webshopnak írtam, mindenhol negatív választ kaptam. Forgalmazás megszünt
Nos nekem ilyen szemuvegem van és nálam bevállt. A kiadás évében kaptam. A 3 lencséből idáig 2 hanálok/tam. Van kemény és puha tok is. Szerintem ár érték arányban igen csak kedvező. Én csak ajánlani tudom :)
@Takács Balázs: nekem sajna a drága (9.000 Ft) BBB szemüveg csak két szezont bírt ki, és az orrnyereg párna gyakorlatilag lemálott róla. elmentem egy munkavédelmi boltba, és kemény 1.200 Ft-ért vettem nagyon kényelmes szemcsit-többet nem is fogok soha rááldozni.- Igaz, fehér, és fix lencsés, de nem nekem nem kell sötét, mert javarészt árnyékos erdőkben járok. sokkal kényelmesebb, mint a BBB volt, és oldalról is jobb a szélvédlme a lefeléken.
Hello!
Amit a véleményeknél olvashatsz, azt én is meg tudom erősíteni, baromi jó, és szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Az 1-2000Ft-os szemüvegek a nyári melegben régebben szó szerint leolvadtak a fejemről, vagy középen, vagy a szélén meglágyult az anyag, és eltört, továbbá annyi pénzért fix lencséket kapsz. Ez egy rugalmas keretben van, cserélhető lencsékkel, a sárga sötétedésben nagyon hasznos (vagy zárt lombú erdőben) a fekete minden napsütést kibír, a szürke meg ideális a kettő között, borongósabb időben, de még nappal. Kapsz keménytokot, amin van egy 360°ban forgatható karabiner, szóval rá tudod akasztani egy hátizsák pántjára, hogy mindig kéznél legyen, ha kell (mondjuk sima és napszemüveget cserélgetsz munkába érve, onnan indulva). képeket találsz róla az albumomban:
http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=9956
Üdv.