Sziasztok! Nos...ellopták a Meridám első kerekét s azóta sem találok ugyan olyat...Elméletileg nem lehet kapni,de ha tudnátok segíteni benne,vagy csak megerősíteni,h tényleg nincsen akkor azt megköszönném! ;-) A használt is teljesen megteszi :)
Sziasztok! Nos...ellopták a Meridám első kerekét s azóta sem találok ugyan olyat...Elméletileg nem lehet kapni,de ha tudnátok segíteni benne,vagy csak megerősíteni,h tényleg nincsen akkor azt megköszönném! ;-) A használt is teljesen megteszi :)
Sziasztok! 2012 11 17-én ellopták a 14.ker. Egressy út 1/A házból a 2004-es Kona Stynkimet. HA valaki találkozna ilyen hirdetéssel,kérem jelezze! Köszönöm! Zsolt 06 20 387 12 38
@johnny336: Köszi!Már néztem ott is,de nem lehet Merida feliratú-márkájú kereket se felnit se gumit kapni :( Ezért fogytam ki az ötletekből...Találkoztam Velük,de nem volt baráti a hangulat! ;-)
@meridásgaluska:a malomparktól,két degenerált "homless" féle "ember"...Zárd le a kereket is a biciklihez,az a biztos! ;-)
honnan lopták el? mert én is debreceni vagyok és szeretném tudni hogy hol ne zárjam le
bikefun.hu Nézz utána, hogy mi a pontos spec a kerekedre, aztán onnan talán rendelni is tudsz. Illetve a tolvaj kezét vágd le, ha összefutsz vele.