Emberek.. A márka most lényegtelen. Mint "országútis" most éppen egy frissen beszerzett montival tekerek aszfalton.A montiban adva van egy teleszkóp.Ami levegős,így időnként a nyomást ellenőrizni kell,vagy legalább is kellene.Nem vagyok oda a telóért,de ha már van akkor,foglalkozni kell vele. Én már mindent szereltem,és szerelek is a gépeimen,de a teleszkóp mint olyan új terület. Szóval a levegős telót,aszfalton való használat mellet,milyen gyakran kell ellenőrizni,illetve annak nyomását beállítani?Aszfalton én zárom a telót,minek dolgozzon.Lezárt teló is veszít nagyobb nyomást,vagy ilyenkor minimális a veszteség?Egyáltalán a levegős teló "pihent" állapotban is "ereszt"(mint pl. a belsők),vagy csak "munka" közben?Azért kérdem,mert vegyek e telópumpát,vagy elég ha a haverom pumpájával időnként "ráfújok" a telóra.Mert ugye,egy telópumpa alaphangon ott kezdődik,hogy 8-10ezer.Én meg venném,de ha csak ritkán kell,mondjuk évente néhányszor,arra ott van a haveromé... Szóval,kell nekem az a telópumpa,vagy sem?(aszfalt használat mellett) Köszi,ha valaki felvilágosít!