Budapesten és környékén hol találok szaltó gyakorlásra alkalmas szivacsgödröt???
Budapesten és környékén hol találok szaltó gyakorlásra alkalmas szivacsgödröt???
@sarky97: irtam mailt a testbike-nak info@testbike.hu-ra....hogy meg akarom változtatni!
A Sas-hegyen tényleg van szivacsgödör még képem is van róla ahogy hátra szaltót gyakorlok!!! :D http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=968&id=39&pp=mygl
@Ns-biker87: helo bocs hogy igy beleszólok de a nevedet hogy változtattad meg?
amit amugy már nem használnak ugyhogy szerintem használatba lehet venni ha elvezetnek
@adi.56: ez kurvanagy hülyeség a.görzibe egy funbox 3negyediv 1 döntés és 3szar félcsö van sehol egy gödör. és pomázon van mége egy.használhato de az.ismerösöm privát pályáján
@viktor123: Sas-hegy-en be kell lépni az egyesületbe. Utána az éves tagdíj fejében bármikor használhatod a pályát(egy évig persze). 3000Ft az éves tagdíj. Pál Lacit keresd, facebook-on tudsz érdeklődni:
@Ns-biker87: ahoz még gyurni kelll de lessz vmikor :D am hallod elvileg be lehet jutni sashegyre ingyen is valahogy :D
@Ns-biker87: én ugy tudom hogyha 1szer mész még az első ingyenes ha többször mész akkor kell beugrót fizetni :D de ebben inkább kérdezd Josi-t :D
@GergőX: hát azéért ahoz nem kevés szivacs kell :D nekem is kéne hozzá még egy csomo
@Rehus Attila: én gondolkoztam hogy csinálok egyet de valahogy nem sikerül az elképzelés :DD