sima xc-re kellene de mi a 2 között a különbség és melyiket éri meg a legjobban megvenni?
sima xc-re kellene de mi a 2 között a különbség és melyiket éri meg a legjobban megvenni?
Sziasztok!
Nekem egy ilyen raidon teló van a bicajban, amit tegnap vettem. Egyből kivittem kicsit terepre, aztán hazajöttem lemostam a bicajt szépen. Ma arra figyeltem fel, hogy mintha keményebb lenne a teló, és nem is mozog már 10et hanem csak 8at. Mi lehet a baja? Lehet víz ment bele? És ha igen mit tegyek vele? Kiszárad magától, vagy szétkell szedni?
@meridásgaluska: mindenképpen a távvezérelt, hisz a kormány elengedése nélkül, egy pillanat alatt tudod lokkolni a villát, nem kell előrehajolni és a villaszár tetején matatni.
Legjobb tudomásom szerint az LO sima lock-outost jelent, az RLD-ből az RL pedig a Remore- Lockutra, azaz a távvezérlős lockoutra utal (a D pedig arra, hogy Disc-es verzió). DE a Suntour nem minden esetben következetes a nevezékrendszerben, így javallom nézd meg a gyártó honlapján mindkét modell adatlapját.