Ha valakinek volt már ilyen bringája az kérem írja le a tapasztalatokat véleményeket. Kíváncsi vagyok a típussal kapcsolatos infókra is.
Ha valakinek volt már ilyen bringája az kérem írja le a tapasztalatokat véleményeket. Kíváncsi vagyok a típussal kapcsolatos infókra is.
@Solfrutta: váza válogatja, most hever nálam egy 2008-as merida outi váz, annak 61 mm a csapágyesése, ami csak 6 mm-rel több, mint egy átlag pályavázé. Az meg még szerintem nem okoz ilyen gondot.
@Krupcheck: "az övé kis méretű, azon annyira lent van a középrész, hogy már 170-es karnál is leért a pedálklipsz, ha a másik oldalára állsz a pedálnak"
Nem tudom, szerintem ez országúti sajátosság. A Bianchimnak viszonylag magasan van a középcsapágyháza, mégis leér a klipsz valamennyire (igaz 172,5-ös karjaim vannak). A fiximnek sokkal alacsonyabban van a középrésze annál, szóval ott is leér a klipsz a 170-es karral (tudom, fail:D).
@speed207: Bbb bht-04.nekem nagyon bejött.fehér volt,koszolódott,de könnyen kijött belőle,meg kényelmes volt
egyenlőre nincs baj a kerekekkel, nincs 8-as se tojás. egyedül a bandázzsal nem vagyok megelégedve. szerintetek milyenre cseréjjem le?
Én csak az előző hozzászóló bringáját láttam, meg szereltem, így csak annyit tennék hozzá, ami nekem feltűnt.
Hali.Novemberben lesz 1 éve hogy ilyenem van.Eddig nagyon jó.Alap bringa is nagyon jó,bár én már pár cuccot kicseréltem.Az se utolsó,hogy eléggé kezelhető.Szóval,nemsok rosszat tudok róla mondani :)max felnikkel lesz bajod,ha nehéz vagy,elég gyengének néznek ki