Sziasztok! Ilyet akarok veni,légyszi segitsetek mi a véleményetek a 2010-es freddykről? A válaszokat előre is köszi!
Sziasztok! Ilyet akarok veni,légyszi segitsetek mi a véleményetek a 2010-es freddykről? A válaszokat előre is köszi!
@freddyRider: Egyibként pont egy ugyan ilyen komplett UMF Freddy 2-est látok menni a hegyen és amit látok... hát, faintos... biztos nem szar. =)
a másik az,hogy nem hirtelen lett pénzem..... és igaz senkinek semmi köze hozzá...
atiroka: semmi bajom a polarx el csak mondtam annak a ...nak,hogy ez jobb mint a polarx és én megdolgoztam az áráért...nyári munka stb..és nem 1 évig gyüjtöttem rá..mali te kussolj honnan tudod,hogy mennyi pénzem van?a másik az hogy NEM RÁD TARTOZIK!!-.-"
1. Mindenki fogja be már nem azért... senkinek semmi köze honnét lett hírtelen pénze. 2. PolarX-et nem leszólni mert én is nyomúltam olyannal és nem szar. ;) Csak maga a cucc rajta. xD 3. Amit írtál, tény arra tökéletes a Freddy és most hírtelen nem tudnék jobbat írni ami normális elérhető áron van.
@freddyRider: és mi van ha használt? és mi bajod a polarx-el? és honnan van 300 ropid egy bringára? ...
jobban teszed ha elbujsz azzal az elbszott fejeddel..meg ezerszer jobb a szr polarxednél.. meg én legalább nem használtan veszem mint te..-.-" meg inkább tanulj meg írni 13éves kis...
freeride-ra és hobby dh-ra akarom használni..:) norcs nemakarok bicajt épiteni egyenlőre:S de azért köszi a válaszokat:D
@öcsi: hell, az teny, hogy azok jobbak, DE nem ugyanaz a kategoria (felhasznalasi teruletre ertem). Ez inkabb FR/All Mountain, a Te altalad emlitettek pedig DH-ra valok. Bar nem tudom a srac mire fogja hasznalni, de ha segitunk neki, akkor ebben a temaban mozogva talaljunk ennel esetleg jobbat (oke, ott van a KTM Caliber 38, ami jobb mint ez, de majdnem dupla aron van, stb)
nem beszólásnak vettem..köszi,nincs pénzem Duncanra meg Gloryra ha lenne akkorse adnék annyit:)ez tökéletes lesz:P
@freddyRider: Félre értés ne essék, nem beszólni akartam ezzel... csak egy példa... akár esetleg Giant Glory vagy Duncan is akár... csak gondoltam szólok. =)
inkább maradok ennél.még kezdő vok,a demo tul nehéz stb ,de azért kösz..;)
@freddyRider: 200.000Ft-ért használtan tán Demo-t is vehetnél... ;)
köszi a válaszokat! jaja meg a váz is külön 200k szerintem is olcsó:)
Hell, Ja, nekem is ilyen bicom van. Az elottem hozzaszolo kommentjere reagalva EGYALTALAN nem draga a cuccokhoz kepest! (ha belegondolsz, csak a villa a fekek meg a rugostag kerul 200k-ba!!! es hol van meg a tobbi?! / vaz, kerekek, hajtasrendszer, stb.) Tovabbi info-t itt talalsz: http://www.testbike.hu/list2.php?pid=2581
szép a váz--kicsit drága a cuccokhoz képest. 1. váltó minek meg hosszú kanalas hátulra?