A véleményeteket előre is köszönöm! Nem egy gyakori dolog nálunk, de azért hátha... A váza hőzezelt alu7005, szerintem brutál vastag, váltója Shimano c201 (ahogy az agyak is), telója pedig RST CT COM t5-7
A véleményeteket előre is köszönöm! Nem egy gyakori dolog nálunk, de azért hátha... A váza hőzezelt alu7005, szerintem brutál vastag, váltója Shimano c201 (ahogy az agyak is), telója pedig RST CT COM t5-7
Eddig bíztató, kívánom neki, még 10x ennyi ideig szolgálja őt a bicaj :-)
Cimborám 8 éves 7005 Polaris váza még mindig tökéletes, pedig kapott jópár év kemény XC-t a sráctól.
Szia! A korát nem tudom, erről a típusról kevés infót találtam még neten is, olyan 2004-2005 körül gyárthatták, új ára nagyjából 800 Euro körül volt. Leginkább városi szaladgálásra, munkábajárásra (napi 30 km), hétvégente laza túrázásra használnám (50-100 km). A keró tartossága érdekelt volna, mindig tartottam az alu vázaktól, mert a 3-5 év hasznos élettartam valljuk be iszonyat ijesztően hangzik (főleg ha azt nézzük, hogy már le is járt :-)... Viszont a 7005-ös ötvözetről csak jót hallottam, főleg ha hőkezelt, állitólag ez volt akkoriban a csúcs alu, ezért hiába volt egy kicsit ütött-kopott a bicaj, megvettem, és hosszú távú terveim vannak vele. Szeretném totál felújítani, a vázat homokfuvatni, szintereztetni, de leginkább eloxáltatni. Megérné a ráfordított időt/pénzt?
Maga a Genesis nem gyártott rossz kerékpárokat, szerintem elmegy, attól függ mire akarod használni! A váz vastagság nem minden... Mennyi idős a keró amit venni akarsz?