az lene a kérdésem hogy olajos-e? és nekem miért fagybe hidegbe? melegbe vajpuha mikor kimegyekmár adigar már aligmozog joha a 130-bol kimozog 20 xd nem toudjátok mibajalehet ? a válaszokat elöre is köszi. 2010-es van nekem.
az lene a kérdésem hogy olajos-e? és nekem miért fagybe hidegbe? melegbe vajpuha mikor kimegyekmár adigar már aligmozog joha a 130-bol kimozog 20 xd nem toudjátok mibajalehet ? a válaszokat elöre is köszi. 2010-es van nekem.
nem tudom hogy miért csodálkozol azon hogy befagy. aki szart vesz az erre készüljön fel. de talán valami normálisabb zsírral jobb lenne
olaj csak a visszautba van..a rugót zsir keni...próbáld azt h lepucolod a becsuszót és 1 kis olajjal lekened, megmozgatod, amit felnyom azt töröld le és annyi..ezzel a módszerrelnagyonhidegbe 2 napig is elmozog :D énigy csinálom...de ha megtod oldani akk a visszautba tegyél jó hig olajat..hidegbeugyis sürübb lesz :)
olajpatronos elvileg nem.?:DD probálj meg egy kis wd40et a telóba nyomni. :D ( kicsi nem árt nekii. )