@OKdoki:
Szia! Köszi! zsibbadás nincs. Most majd átmegyek újra a beállításokon (nyeregmagasság, nyereg előre-hátra pozíció...) Nem igazán tudom, hogy az SPD beállítás mennyire jó, mennyire sem, azt sem nagyon érzem, hogy valamerre feszül e a lábam, de utána járok ezeknek a dolgoknak. Lehet első körben megpróbálkozom a platform pedállal, normál cipővel, aztán akkor kiderül. Időközben beszéltem egy ortopéd orvossal, aki jó barátom, és szerinte csak megerőltettem, mivel hirtelen csaptam bele újra ebbe a tekerésbe így 4 év kihagyás és plusz 20 kiló után. Az a bajom, hogy ki kell derítenem mi okozza és ez nehéz, mert ha megfájdul, akkor ki kell hagynom 3-4 napot, de inkább többet, míg nem fáj. Egyébként így visszaemlékezve, akkor jelentkezett először a fájdalom, miután egy tekerés közben a sarkam kifelé fordítottam, hogy kikattanjon a pedálból a cipőm. Nekem úgy rémlik, hogy utána kezdődött, Ezek fényében, lehet, hogy ez a kioldás mozdulat nem tesz jót, vagy nem tudom.... Még rá kell jönnöm a dolgokra, de az SPD körül érzem én is a problémát valamilyen módon. De ez egyenlőre sajnos csak találgatás.