azt vettem észre, hogy érezhetően kolbász lett a keróm eleje. miért lehet ez?
azt vettem észre, hogy érezhetően kolbász lett a keróm eleje. miért lehet ez?
@meridásgaluska: nekem XT agyam lazult le a gyári meghúzás után, szervizben, normális szerszámmal egyszer meghúzták, azóta jó. A csavarlazulás ellen lehet tenni.
Amúgy viszonylag könnyen kiderítheted, hogy kerék, vagy teló. Figyeld meg a kotyogásra hajlamos helyeket. Szemmel, illetve tedd rá az ujjad, és érezni fogod, hogy mozog-e.
Ilyen az alsó-felső csapágycsésze, kerékagy a kónuszoknál, és a teló a szimeringeknél (ez csalóka, mert ha behúzott fékkel mozgatod, valamennyit be fog ülni, tehát próbáld kiszűrni, hogy fel-le mozog, vagy előre-hátra). Illetve okozhat még bizonytalan irányítást a meglazult küllőzés is (ezt sem nehéz ellenőrizni), illetve akár az alacsony guminyomás is.
@bandyta: ha lesz időm kicserélem a villát a régire és ha azzal is kolbászol akkor a villa kilőve kormánycsapágy az nem lehet és is az agyra tippelek ha az akkor csere nem szarakodok ezzel a kónuszos izével mert már többször is kilazult(alivio agy típushiba)
Mondjuk vidd el szervízbe. Lehet, hogy elforog a villanyak? Mondjuk kétlem, szerintem az első agyban behalt a kónusz, vagy tönkrement a kormánycsapid ilyesmi.
mintha a kerék elmászna amikor lejövök féloldalasan a padkáról vagy amikor megnyomogatom menetközbe a teleszkópot mintha valami hajolna az elejében. meg ha a lábam közé fogom az első kereket és csavarom a kormányt a kerék eléggé kitér oldalra.