Menetes kormánycsapágy van benne(szervizben elméletileg nem találtak semmit - legaláb háromszor voltam bennt, utána 1-2 napig nem volt hangja a kormánynak, de most megint előjött). Csapágy zsírozva, etc. Valami tipp?
Menetes kormánycsapágy van benne(szervizben elméletileg nem találtak semmit - legaláb háromszor voltam bennt, utána 1-2 napig nem volt hangja a kormánynak, de most megint előjött). Csapágy zsírozva, etc. Valami tipp?
Vagy szimplán gagyi a stucni és/vagy kormány. Nemrég futottam bele egy nagyon alap, nagyon gagyi menetes stucniba. Konkrétan hajladozott alattam, illetve kotyogott a kormány. Ráhúztam, csend volt, majd 10 km után megint cicergett a kormány a befogatásnál. Stucnicsere régire, és megoldódott a probléma.
Ha értesz hozzá valamennyire, már pedig nem kell sok szakértelem hozzá, szedd szét, tisztítsd meg a golyókat, nézd át a felületüket, hogy milyenek. Nézd meg kézzel, hogy a csészék mozognak-e a homlokcsőben, valamint az alsó csésze másik fele a villanyakon.
Kenjél be mindent, szereld össze, állítsd be.
Ha menetes kormánycsapágy, akkor a kormányszár / pipa / stucni dióját is szedd ki a villából, tisztítsd meg, zsírozd be. Az egész kormánypipát és minden csavart tisztíts meg.
A pipa elejét, ahova a kormányt fogod, is tisztítsd meg. + érdemes megnézni a kormányt, van-e rajta valami repedés, stb.
Ha minden OK, szereld össze az egészt. Ülj a gépre, menj pár métert, ugratgass az első kerékkel. Állj meg, bicón ülve húzd be első féket és mozgasd a gépet előre-hátra. Egyik kezeddel fogd a felső csésze forgó részét, aztán fogd az alsóét. Ha okés minden, nem kotyog, akkor nézd meg a pipa-kormánycsapágy csatlakozást. Ha ez is okés, akkor nézd meg a kormánycsapágy csésze-váz csatlakozást, kotyog-e ha mozgatod a gépet.
Valahol ott lesz a hiba.
Szerintem kosz van a rendszerben, vagy repedt a homlokcső, esetleg kitágult a kormánycsapágy csésze. De olyat is láttam már, hogy a csésze repedt el...
@XCode: Nálam a gumi nyikorgás csak slick guminál jelentkezik kb 25-30km/h-nál kanyar körben.Persze ehhez párosul az is hogy 3,5baron vannak fújva a kerekek.
Nagyon frusztráló, mert nem tudok 50km-t letekerni, hogy ne kezdjen el nyikorogni(nem egy drága bringa, viszont elég jól bírja, kivéve a kormányt...)
@klarnorb: Ha csak menet közben nyikorog, főleg kis sebességnél, akkor lehet a gumiköpeny is: poros úton nyekereg. Velem is előfordul az ilyesmi. Nem menetes a villám, de ez ebből a szempontból mellékes.
@Vilmos23: Holnap bemegyek, és megmondom nekik, nézzék meg(itthon nincs hozzá szerszámom).
@klarnorb: esetleg még arra gondolhatok de majdcsak nem balfaszok a szervizben hogy ki van gödrösödve a kónusz a csapágyban és nem cserélték csak újrakenték.
Megvannak húzva rendesen a csavarok? Nekem aheades-nél volt az hogy mikor kiállva tekertem recsegett a kormány mert nem volt meghúzva a stucninál a kormányt rögzítő csavar.zsírozás miatt nem hinném hogy nyikorog főleg hogy nemrég volt a zsírozás.