Egy UMF Hardy 3 disc bringám van minden gyári rajta.Teljesen kezdő vagyok.50000 Ft körülire gondoltam.
Egy UMF Hardy 3 disc bringám van minden gyári rajta.Teljesen kezdő vagyok.50000 Ft körülire gondoltam.
@jbikeforest: drop off-bol van többféle h azokon belül melyiket ajánlanád?
szerintem próbálj meg egy drop off-ot de duplaválassal szerintem ne is próbálkozz az a geo-t is elcseszné és valószínű a fejcső is szétmenne
@jbikeforest: igen és még a geoját is elcseszheti egy nagyutas villa és nem fogod tudni kezelni normálisan gépet...bár valakinek ígyis.úgyis megy.. :-D
130-asnál nagyobbat ne tegyél bele,mert letépheti a fejcsövedet. Nem kell duplavállas. Bőven elég erős egy jó szimplavállas. Ha megteheted,akkor átütőset vegyél. Drop off-ot is vehetsz,de ne a duplavállasat,hanem inkább szimplát.
@Blend96: Szerintem bírná, csak hülyén nézne ki benne :S De lehet h jobban jársz egy szimpla vállas telóval.
@Gege: A váz birná a duplavállas telot?(lehet h hulye a kerdesem csak meg nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz)
@dadavid: Tökéletes! Azzal ha nincsen teljesen leharcolva, jól jársz.
hát én gondoltam egy marzocchi drop off triple-re és használtan láttam egész jokat és h arrol mi a véleményetek?