Fehér szélű gumit szeretnék, de nem tudom milyent tudnák venni ! Legyetek szívesek írjatok ha tudtok !
Fehér szélű gumit szeretnék, de nem tudom milyent tudnák venni ! Legyetek szívesek írjatok ha tudtok !
BMX-re van : Fit FAF Éclat Salt KHE Odyssey Cult( de az nem biztos ) 24-26-osokat nem ismerem...
@Poseidon: okok, közbe megtaláltam, írtak is email-t vissza, meg akartam rendelni de azóta nem reagálnak !
@Poseidon: amugy erröl a retrobringa.hu-ról hogyan tudok rendelni ??
@spank309: hát igazad van. most is 2,3-as van. 2,1-es is elég lenne, véső elkeseredésembe Hookworm-ra gondoltam csak nem találtam sehol, de igazából valami dirt jellemű gumit szeretnék. Kendába K-rad szerű mintázatba láttam már 1 cruiser bringán fehér peremű gumit, de nem találtam sehol se neten.
@kicsikericsike: én is Hookworm-ra gondoltam, de nem találtam neten sehol se. ! esetleg linket ??
@spank309: http://retrobringa.hu/parts/Kenda_26_x_2,125_57-5591.jpg és itt van 1 ami nem 1.75ös
@spank309: ha mindenképpen fehér peremeset akar akkor áldozatokat kell hoznia
Hello! Pl a Maxxis Hookworm-ból van fehér peremes és gyárt 24-esre meg asszem 26-osra is.
@dmarci: ennek nem fehér a széle... mtbre szerintem nincs is fehér színű, nagyon ritka.