Amúgy épp csak az alapkérdést nem válaszolta meg senki. Pedig full jogos. Tuti receptet én se fogok tudni adni, csak azt a pár gumit tudom megírni, amivel nekem van tapasztalatom.
Alkalomszerűen bringázok. Lehet csak szerencsém volt, de nekem a Conti TrailKing vagy 5 évig fenn volt, szálszakadás miatt kellett cserélnem, de ahhoz köze lehetett a túl keskeny felninek is (nagyon meg kellett nyúzni a gumi szereléskor).
A jelenlegi gépparkon van
- egy szett Continental Double Fighter, abban 5 év meg 1900 km van, tökéletesen egyben van, zéró repedés, vagy más elöregedési nyom
- egy szett Maxxis Crossmark II, azt tavaly raktam fel, pár száz km van benne maximum, idén még nem vettem észre hogy repedne, vagy akár csak jelét mutatná bármilyen elöregedésnek
- (egy szett Maxxis Reaver, ez lényegében vadiúj, nem releváns)
Asszony bringáján van CST valami városi/trekking akármilyen gumi, idejét nem tudom mikor raktam fel, de ilyen 6-7 éve kb, az is egyben van még, pedig az aztán nincs se ápolgatva, se semmi, nyáron simán kinn áll a napon is, ha azzal megy dolgozni.
+1 dolog: a gumiápolók nem sokat segítenek. Ha petróleumos, még árt is. Valamelyest védhetnek az UV-tól meg az ózontól, de a vulkanizált gumi egy stabil szerkezet, tele mindenféle keresztkötéssel, annak sok vizet nem zavar egy ilyen kence. Ezek a kötések persze szép lassan lebomlanak - vszeg egyre kevésbé lassan, hisz mindenki olcsót akar gyártani, nem tartósat. A savak, olaj, ózon, UV nagy ellenségei.
A mindenféle ápolóra írt "mélyápolás" meg hasonlók szimpla bullshit, a felületénél bentebb egyik se jut, ha igen, akkor vagy ő maga megette, vagy már eleve szétesett a gumi. Szabad kenegetni, szilikonnal, vagy normális összetételű "ápolóval", de leginkább esztétika, szép lesz a felület, ennyi.