Sziasztok!
Mivel 24 órán át csak 1 hozzászólást írhatok, kénytelen vagyok kicsit terjengősre venni, elnézéseteket kérem. A feleségemmel úgy döntöttünk, beszerzünk neki is egy új kerékpárt és elkezdünk tekerni csak úgy hobbiból a meglévő sportok mellé, illetve eljárnánk vele közeli, távolabbi boltokba, dolgozni, stb. A számára kinézett, Decathlonban kapható kerékpár (azért kifejezetten ez, mert oda nyertünk vásárlási utalványt) kerekei a képek alapján szerszám nélkül is gyorsan lekaphatók és attól tartok, esetleg valakinek megtetszhet, még ha csak két kerék is és visszatérve csak a vázat találnánk ott. Ki hogyan, milyen lakattal vagy lánccal szokta rögzíteni a kerékpárt, ha bizonytalan helyen kénytelen otthagyni? Nekem egyelőre két ötlet fordult meg a fejemben: 1. A kerekek rögzítését lecserélem hagyományosra, hogy csak szerszámmal lehessen szerelni és 1 db masszív lakattal, lánccal rögzítem a váznál. 2. Veszek egy vékonyabb, de hosszabb láncot, amit keresztül tudok fűzni a vázon és mindkét keréken is, így rögzítve a kerékpárt.
Köszönöm a válaszokat, javaslatokat. Üdvözlettel: István