Dh -ra ls FreeRide -ra használnám kihúzva egy UMF hardy 5 -ben! Így egy jó Freeride DH telót kapnák, vagy egy fos teleszkópot????
Dh -ra ls FreeRide -ra használnám kihúzva egy UMF hardy 5 -ben! Így egy jó Freeride DH telót kapnák, vagy egy fos teleszkópot????
@Télapó: Ha csavaros válla van a telodnak, akkor ha jól emlékszem abban különböző hosszúságúak a becsúszok, így felejtős is ez a kihúzás!
Én a te helyedben eladnám+ pénz és vmi erre a szakágra kitalált telót vennék! Mert most csak sufni tuning lesz (drágán) és még nem is lesz biztos a siker :S
És ha 130-ra akarnék kihúzni 1 100-asat? Mondjuk azt az évjáratot, aminek még csavaros a válla, nem tudom, h mikori pontosan. Mennyibe kerülne nekem? Nem elég egy nagyobb rugó? (haveromnak van fox vanillája, a gyorszáras, és van hozzá 140-es, meg 100-as rugó, azokat lehet cserélgetni)
@FarkasB: én csináltam egy 2004-es DJ3 villával, hogy gyári 130mm-ról kihúzattam 150mm-re és az út eleje sokkal puhább lett, attól, hogy nem volt annyira összenyomva a rugó, mint 130mm-es gyári állapotában, de az út végénél ugyanannyira fog csak bemozogni, mint gyári állapotában. egy 100mm-es villát nem ajánlom, hogy kihúzass, maximum ha gyárilag 130mm-es az útja, mert 20 mili nem számit sokat, de egy 100mm-es villa esetében plusz 5 centi kihúzással annyira meggyengíted a a becsúszókat, hogy rövid időn belül törni fog főleg ilyen felhasználásnál. ez az egyik..... másik.... ha villát akarsz kihúzatni és nem ATA vagy U-turn vagy hasonló állíthatósággal van szerelve, akkor abba új nyomórúd kell, ami egy hasonló villa esetében 20,000ft költséget jelent, legalábbis nekem ennyibe került az új nyomórúd. magyarul 100-as villát ne húzz ki 150-re, főleg ne 2007-es évjárat után. esetleg ha régi 130mm-es a villa és van felesleges 20,000ft-od akkor nyugodtan, de más esetben baromság