Milyen minőségűek a KTM kerékpárok?

1-10 (10 hozzászólás)

Elküldve: 2014.07.07. 20:40 buch7 

• buch7 avatar
  • sima XC-s
Témaindító hozzászólás:

Milyen minőségűek a KTM kerékpárok? 200-300.000 közti ártartomány, XC gép.

Árulják a KTM-et nagy mennyiségben a Hervisben, és ez nem jelent jót.

Elküldve: 2014.07.09. 07:37 elemér 

• elemér avatar
  • túrázgató/városi harcos

@buch7: Nem a vázat emeltem ki hanem a teljes bringát. Adott hogy mind taiwan, és ez még szépen bele is van ütve a középcsapihoz a vázba...

Elküldve: 2014.07.08. 22:53 Knight_ 

• Knight_ avatar

@buch7: A KTM vázakról nem tudom, hogy hol gyártják, de pl. a Cube vázak mind helyben készülnek a bajoroknál. Az meg végképp nem igaz, hogy a vázakon csak a matrica más. Belépő szinten is vannak különbségek. Nekem személy szerint tetszenek a KTM vázak egyébként. A kinézetük és a kivitelezésük is szimpatikus (személyes kedvencem nekem is a hátsó háromszögben lévő féknyeregkonzol). Én is majdnem Hervis-es KTM bringát vettem amúgy, csak elküldtek mikor alkudni akartam a 30%-kal leértékelt árból :D.

Elküldve: 2014.07.08. 21:47 horika 

• horika avatar
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

@buch7: A KTM kerékpárok legtöbbjének sok előnyös tulajdonsága van már a vázak szintjén is.Alul,vagy rejtve vezetett bowdenek és nem citera szerűen a váz tetején vezetve.Tárcsafék esetén a fékkonzol a láncvillán van nem akadályozva a csomagtartó felszerelését.integrált kitámasztó konzol,szintén a láncvillán.Nekem tetszik a forma és a dizájn is,persze ez szubjektív.Motorkerékpárok terén is innovatív és méltán népszerű,talán nem véletlenül.

Elküldve: 2014.07.08. 21:30 sandorp9 

• sandorp9 avatar

@buch7: ezt nekem is (többen) mondták már... Viszont akkor hasonlítsd össze a "matricákat" felszereltségük alapján, és válaszd amelyik a legjobb ár/érték tartományba van... vagy válaszd, amelyik a legjobban tetszik. :)

Elküldve: 2014.07.08. 20:59 buch7 

• buch7 avatar
  • sima XC-s

mondanám hogy igazad van, de nincs igazad, mert belépő és középszinten egykutya az összes váz. az egyiken ilyen matrica van a másikon olyan, és vszínű uott uúgy gyártják őket. tawian és ennyi. merida ktm trek cannondale: csak egy matrica a vázon semmi több.

mert ha az a cannondale váz ott készülne a cannondale-nél kanadában: na az más. csak akkor millió fölé kéne mennem árban.

ott legalább kapsz egy profi vázat. @HIGGINS:

Elküldve: 2014.07.08. 08:08 elemér 

• elemér avatar

Biztos nem vennék KTM-et. Az a 3 betű, plusz 60 ezer. Jó példa hogy akcióban nyomták 29-es KTM-et 20% akcióban, és így volt 340 ezer. Ugyanolyan Cannondale, ugyanazzal a szereltséggel meg 300. Érted. És azért ha már bringa, akkor Cannondale.... Kis kategóriában, ahogy előttem írták erősen túlárazott.

Elküldve: 2014.07.08. 07:46 HIGGINS 

• HIGGINS avatar
  • sima XC-s

A KTM-ek az alacsonyabb árkategóriákban túl vannak árazva, meg kell fizetned a nevet.Én a német bringákat szeretem, Cube, Drössiger, Radon, de a Ktm-nél a Meridák, Mongoose-ok is jobbak. A Cannondale mondjuk árban drágább, de ott legalább kapsz egy profi vázat. Felsőbb árkategóriákat nem ismerem, de a KTM fél milla alatt ár-értékben nem csak a Hervisben drága, hanem mindenhol.

Elküldve: 2014.07.08. 07:13 buch7 

• buch7 avatar
  • sima XC-s

eszembe se jutna hervisben ilyet venni scak attól félek nehogy uazt kapjam a boltban is mint a hervisben. meg őszintén megmondom a ktm mint márka kicsit le is járatódott előttem ezzel a hervis dömpinggel lehet nem is ktm lesz végül a vétel

@Knight_:

Elküldve: 2014.07.07. 22:12 Knight_ 

• Knight_ avatar

A Hervisben nem ugyanazokat a KTM bringákat árulják sajnos, mint a márkaboltokban. Saját igényeik szerint rakatnak össze a gyárral olyan modelleket, amiket máshol nem kapni (és így az árát sem tudod összehasonlítani más boltéval). Így aztán a saját maguk által meghatározott (túlzó) listaárból nagylelkűen adhatnak akár 30-40% engedményt is. Az alkatrészek összeválogatásánál pedig az a taktika, hogy ami feltűnő (pl. hajtómű, hátsó váltó, stb.) oda mehetnek a jó cuccok, ami kevésbé (pl. agyak, stb.) oda meg minél olcsóbbat. Ettől függetlenül nem rosszak ezek a bringák sem, csak tudnod kell, hogy nem csinálsz alkalmi vételt, és nem lesz annyira kiegyensúlyozott a felszereltség, mint más gépeknél.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!