Milyen minőségűek a KTM kerékpárok? 200-300.000 közti ártartomány, XC gép.
Árulják a KTM-et nagy mennyiségben a Hervisben, és ez nem jelent jót.
Milyen minőségűek a KTM kerékpárok? 200-300.000 közti ártartomány, XC gép.
Árulják a KTM-et nagy mennyiségben a Hervisben, és ez nem jelent jót.
@buch7: Nem a vázat emeltem ki hanem a teljes bringát. Adott hogy mind taiwan, és ez még szépen bele is van ütve a középcsapihoz a vázba...
@buch7: A KTM vázakról nem tudom, hogy hol gyártják, de pl. a Cube vázak mind helyben készülnek a bajoroknál. Az meg végképp nem igaz, hogy a vázakon csak a matrica más. Belépő szinten is vannak különbségek. Nekem személy szerint tetszenek a KTM vázak egyébként. A kinézetük és a kivitelezésük is szimpatikus (személyes kedvencem nekem is a hátsó háromszögben lévő féknyeregkonzol). Én is majdnem Hervis-es KTM bringát vettem amúgy, csak elküldtek mikor alkudni akartam a 30%-kal leértékelt árból :D.
@buch7: A KTM kerékpárok legtöbbjének sok előnyös tulajdonsága van már a vázak szintjén is.Alul,vagy rejtve vezetett bowdenek és nem citera szerűen a váz tetején vezetve.Tárcsafék esetén a fékkonzol a láncvillán van nem akadályozva a csomagtartó felszerelését.integrált kitámasztó konzol,szintén a láncvillán.Nekem tetszik a forma és a dizájn is,persze ez szubjektív.Motorkerékpárok terén is innovatív és méltán népszerű,talán nem véletlenül.
@buch7: ezt nekem is (többen) mondták már... Viszont akkor hasonlítsd össze a "matricákat" felszereltségük alapján, és válaszd amelyik a legjobb ár/érték tartományba van... vagy válaszd, amelyik a legjobban tetszik. :)
mondanám hogy igazad van, de nincs igazad, mert belépő és középszinten egykutya az összes váz. az egyiken ilyen matrica van a másikon olyan, és vszínű uott uúgy gyártják őket. tawian és ennyi. merida ktm trek cannondale: csak egy matrica a vázon semmi több.
mert ha az a cannondale váz ott készülne a cannondale-nél kanadában: na az más. csak akkor millió fölé kéne mennem árban.
ott legalább kapsz egy profi vázat. @HIGGINS:
Biztos nem vennék KTM-et. Az a 3 betű, plusz 60 ezer. Jó példa hogy akcióban nyomták 29-es KTM-et 20% akcióban, és így volt 340 ezer. Ugyanolyan Cannondale, ugyanazzal a szereltséggel meg 300. Érted. És azért ha már bringa, akkor Cannondale.... Kis kategóriában, ahogy előttem írták erősen túlárazott.
A KTM-ek az alacsonyabb árkategóriákban túl vannak árazva, meg kell fizetned a nevet.Én a német bringákat szeretem, Cube, Drössiger, Radon, de a Ktm-nél a Meridák, Mongoose-ok is jobbak. A Cannondale mondjuk árban drágább, de ott legalább kapsz egy profi vázat. Felsőbb árkategóriákat nem ismerem, de a KTM fél milla alatt ár-értékben nem csak a Hervisben drága, hanem mindenhol.
eszembe se jutna hervisben ilyet venni scak attól félek nehogy uazt kapjam a boltban is mint a hervisben. meg őszintén megmondom a ktm mint márka kicsit le is járatódott előttem ezzel a hervis dömpinggel lehet nem is ktm lesz végül a vétel
@Knight_:
A Hervisben nem ugyanazokat a KTM bringákat árulják sajnos, mint a márkaboltokban. Saját igényeik szerint rakatnak össze a gyárral olyan modelleket, amiket máshol nem kapni (és így az árát sem tudod összehasonlítani más boltéval). Így aztán a saját maguk által meghatározott (túlzó) listaárból nagylelkűen adhatnak akár 30-40% engedményt is. Az alkatrészek összeválogatásánál pedig az a taktika, hogy ami feltűnő (pl. hajtómű, hátsó váltó, stb.) oda mehetnek a jó cuccok, ami kevésbé (pl. agyak, stb.) oda meg minél olcsóbbat. Ettől függetlenül nem rosszak ezek a bringák sem, csak tudnod kell, hogy nem csinálsz alkalmi vételt, és nem lesz annyira kiegyensúlyozott a felszereltség, mint más gépeknél.