Sziasztok! Márciusban már irtam a fórumra, úgy volt akkor hogy 70.000 környékén tudok venni Magellán kerékpárt. Sajnos az élet úgy hozta hogy betegségek,családi gondok miatt csak 40 ezer forintom van és egyenlőre gyüjteni sem tudok ehhez. Viszont itt a jóidő, mennék bicajozni néha és ehhez szeretnék tanácsot kérni hogy ki tud mostanában 40 ezer forint körüli áron használt trekking vagy Cross-Trekking kerákpárt melyet 80-90% a budapesti utakon használnék és 10-20% földúton. De igazából a földúton tényleg csak nagyon ritkán használnám. Magasságom 168cm súlyom pedig 55kg. Tehát a kerékpár ebből a szempintból szerintem kibírná a súlyom, bármiről is beszélünk. :) A fontos nekem az hogy azért ha megtekerem az úton, ne egy lomha öszvér legyen amit kín szenvedés tekerni, hanem egy paripa, amit könnyen lehet hajtani és azért rendesen gurul is. 28" kerékátmérőre gondolnék, hozzá egy megbízható vázszett, esetleg első teleszkóp ami nem üt, hanem állítható esetleg és szépen rugózik, illetve azért egy jó váltó is van rajta ami pár váltás után nem adja meg magát. Abszolut kezdő vagyok a kerékpárokat illetően, azonban itt úgy látom van sok hozzáértő ember. :) Szóval a segítségetekre lenne szükségem, ki mit tud ajánlani? Meg milyen márkákat érdemes kerülni,melyeket érdemes keresni ha van éppen eladó?