Új bicót építek de nem tudom eldönteni h. milyen vázat vegyek. Ti mit ajánlanátok XC-re 100.000Ft alatt??
Új bicót építek de nem tudom eldönteni h. milyen vázat vegyek. Ti mit ajánlanátok XC-re 100.000Ft alatt??
Én is pyxis team-et vennék. Még gondolkozom rajta, hogy begyűjtök egyet akcióba, amíg van. Ilyen vázat ilyen áron.... Mit ilyet, hasonlót se másból ennyiért... Pyxis team
@Gotrek: A helyedben hozzátennék még kb. 30-50-et és használtan valami Fully. Speci Epic, KTM Score, ezt a kettőt garantálhatom hogy tuti jó :)
@Krupcheck: A Pyxis TM engem (60kg) még elbír, de 70kg fölé nem ajánlanám, mert eléggé filigrán csövekből van, és a geometria is olyan amilyen. De majd 1 hónap múlva részletesen a véleményemben.
+1 a Trek 8000-es szériájának. Ha XC vázat keresnék 100kHUF-ig, én biztosan azt vennék.
Ha kicsit spórolni akarsz, de egy könnyű vázat szeretnél, akkor Magellan Pyxis Team. Ennek akár az össztelós (FS) verzióját is megkapod 100 alatt, de ehhez persze még venni kell egy rugóstagot, mert nem jár hozzá.
Esetleg Gepida Asgard Team karbon- 1-2 éve 70-80ezer körül volt a 2009-es modell, annyiért ha még akad valahol, akkor tuti vétel.