Valaki tudna nekem segíteni.Nem találtam ehhez hasonló témát.Sokszor van az első tárcsámnál, hogy elkezd rezegni.Ezt mi okozza és mivel lehet javítani?Előre is köszi a választ!
Valaki tudna nekem segíteni.Nem találtam ehhez hasonló témát.Sokszor van az első tárcsámnál, hogy elkezd rezegni.Ezt mi okozza és mivel lehet javítani?Előre is köszi a választ!
@muszka: Gyakori jelenség az a 8-as. Én hetente hajlítgatom vissza az első tárcsámat. Minél nagyobb annál hamarabb jelentkezik ez a gond. Szép türelmesen megoldható.
@Norbee18:Igen nagy sebességnél csinálja.És már idegesítő.1mm kilengése van a tárcsának az az 8-as de még az nem ér bele a fékpofákhoz.A csavarok teljesen megvannak húzva!Akkor finoman hajlítsam vissza a tárcsát.Köszi a gyors választ!
Először is nem árt ellenőrizni, hogy normálisan meg vannak e húzva a tárcsa csavarjai!Azt nem írtad, hogy nagy sebességnél, vagy már alacsony sebességnél is jelentkezik e a dolog!? Sok tárcsa hajlamos nagyobb sebességnél berezonálni a rá ható centrifugális erő miatt! Ha már alaphelyzetben is beleér a fékbe, akkor valószínűleg 8as van a tárcsában, vagy a féktest van rosszul pozicionálva!A 8ast ellenirányú erőkifejtéssel lehet orvosolni (finoman vissza "hajlítod"!)