Shimano menetes racsniról van szó,7 fogsor, Single speedessé akarom átalakitani,de nem bírom sehogyse leszedni.
Shimano menetes racsniról van szó,7 fogsor, Single speedessé akarom átalakitani,de nem bírom sehogyse leszedni.
@Dirty36: egyszer egy meridába gyárilag belerakott monot szedtem ki.... a kulcs először elhajlott, aztán ki is esett a feje. Utána a fejét satuba raktam, és egy fog letört róla, mire kijött. Szeretik meghúzni a gyárban a lomokat.
@Dirty36: Nagyon hosszú erőkarral- én pl. a szerszámhoz társítottam egy hozzá illő dugókulcs kart, meg arra egy jó méteres csövet ráhúztam. Egy kézzel kapaszkodtam abba, másik kezemmel a kerékbe. A küllők csavarodtak, de a cucc nem jött le. Ha te is így jársz, akkor elkerülhetetlen az aggyal együtt való csere.
(hányszor kell még mondani, hogy minden menetre zsírt szerelés előtt!)
akkor várj más ötletet, mert én nem tudok jobbat. Nekem egyszer nem sikerült így leszedni, akkor csak azért mert a küllők előbb feladták. Ki is hajítottam a kereket.
@Takács Balázs: Van ilyenem ,több féle is,de ezzel se megy akárhogy erőlködök,nagyon rá lehet szorulva sztem aza baj...
amúgy kábé minden biciklis boltban lehet kapni (felénk), az olcsóbb fajta 7-800Ft. befogod satuba, kereket rádobod, és lecsavarod.