Az lenne a kérdésem, hogy erre rá lehet tenni egy 200milis DH teleszkópot? Enyhe DHra szeretném használni...
Az lenne a kérdésem, hogy erre rá lehet tenni egy 200milis DH teleszkópot? Enyhe DHra szeretném használni...
@László97: először is,ritka az a merev váz ami megbir 180-nál nagyobbat.Sőt,még az is ritka ami 180-at megbir.Láttam 180-assal Caprine Dual-t,SantaCruz Jackal-t,Ns Surge-t és naggyából ennyi.Én Mongoose Fireball-t csak egyszer láttam 120-nál nagyobb telóval.Egy 55R-el.De amikor az olyan vázak,mint például a Hardy1,2,3,4 ném birnak 160nal nagyobb telót,akkor te mit akarsz egy Fireball-al?Az pedig sehol sincs a Hardy-k mellett.Egy szó mit száz,ha 200mm-t akarsz elöl,akkor vegyél egy Duncan vázat,vagy legalább egy Magellan Vega-t...
Semmi kép sem ajánlanám hogy egy Dirt vázba 140mm-nél nagyobb villát rakjon valaki!!! :D
Ne haragudj meg de a gyártó 80-110 mm-ig ajánlotta szóval 130-nál nagyobbat tutira nem raknék bele!És ha esetleg a fejcső bírná is akkor is a villa nyaka nagy terhelést kapna az éles szög miatt!
Bírni birja ha nem használod szinte semmire, mert ha teszel rá egy erősebb tárcsa féket, vagy ugratsz vele akkor vége a dalnak. Mivel ezek a villák egy Dh vázban állnak megfelelő szögben, egy dirt váznak nem olyan a kialakítása hogy egy ekkora villát befogadjon. A fejcsőszög a normálistól jóskán eltérő lesz! De ez mindenkinek szíve joga, de a váz nem lesz hosszú életű az biztos
igen rá lehet tenni de felesleges elég egy 160m teló szerintem és az a vázat se gyilkolná.