Hali mongoose fireball dirt vázból kihajolhat vagy törhet a Marzocchi 55 R teló? Csak enyhe freeridera használom. Mert már többen is mondták hogy hajlik de szerintem nem. Ha tudtok vmit lécci irjátok meg.
Hali mongoose fireball dirt vázból kihajolhat vagy törhet a Marzocchi 55 R teló? Csak enyhe freeridera használom. Mert már többen is mondták hogy hajlik de szerintem nem. Ha tudtok vmit lécci irjátok meg.
Hali alumínium vázba biztosan nem raknék ekkora villát kár kínozni a villát és a váz fejcsövét is a nagy dőlésszöggel valamelyik megadja magát mert olyan a terhelés mintha egy 3szög csúcsán állnál folyamat és ott ugrálnál húzza 2 felé a két kereket minden terhelés és hidd el nem szép amikor kitörik a villa vagy leszakad a fejcső.Inkább ad el a vázad és vegyél egy olyan vázat aminek a fejcső szöge alkalmasabb a nagy utas villához.
nem fogja elbírni az 55r telót nem tudom miért erőlteti mindenki a nagyutú telót egy fos ALUMINIUM vázba meg ha a fejcső bírná is a villanyak törne el a nagy dölésszög miatt!!!
Fireball-nak el kell, hogy bírja. Csak vigyázz, mert a 2008-9 es 55-ök nagyon nagy trágyák, ha olyat veszel, azt könnyen megbánhatod.