Sziasztok!
Monoblokk kiszedéskor (jó régen begyógyult volt, így kaptam), a jobb oldalon sérült a vázban lévő menet. Egy része sima lett, már nincs ott menet. Mit lehet ilyenkor tenni?
Üdv.: Krisztián
Sziasztok!
Monoblokk kiszedéskor (jó régen begyógyult volt, így kaptam), a jobb oldalon sérült a vázban lévő menet. Egy része sima lett, már nincs ott menet. Mit lehet ilyenkor tenni?
Üdv.: Krisztián
@modulus: Ilyen feltöltéses javítást hol csinálnak, tudtok valakit ajánlani. Budapest és környéke.
@rcs2003: A külső része elég simára kopott, a belül még megvan.
@szekelyk:
Ha csak 1 részén kopott nincs gond. Ki kell próbálni az új alkatrésszel milyen. Egyéb esetben van különféle feltöltési technológia.
Mezőgazdasági gépeknél jellemző ilyen jellegű hiba. Ott már alkalmaznak műanyag feltöltést is, főleg ott ahol nehezen hegeszthető az anyag. Feltöltés után újra metszés.
Ha tényleg simára kopott akkor valószínű hogy a fésüléssel sem lesz ott újra menet, mert nincs elég anyag hozzá. Viszont ha még látszik nyomokban a menet, akkor van esély hogy sikerülhet. :)
@bike_soul: Köszönöm. Még nincs új, a régit azért vettem, ki, hogy megtudjam milyen való bele. Utána nézek.
@szekelyk:
Üdv!
A menet újrafésülésével kell megpróbálkozni. A legtöbb kerékpárüzlet pár ezerért ezt megcsinálja. Célszerű vinni magaddal az új monoblokkot amit szánsz majd bele és kiderül mennyi "anyag" maradt benne.