Arra lennék kíváncsi mennyire alkalmas 24"es kerekekkel való használatra Vagy inkább egy Octane Spark 24"? Melyik váz jobb? Előnyökre és hátrányokra lennék kíváncsi Köszi a válaszokat :)
Arra lennék kíváncsi mennyire alkalmas 24"es kerekekkel való használatra Vagy inkább egy Octane Spark 24"? Melyik váz jobb? Előnyökre és hátrányokra lennék kíváncsi Köszi a válaszokat :)
Ha 26"-ra van tervezve felejtsd el a 24". Nekem Nox Flipper vázam van, hivatalosan 24-26" kerekekkel használható, de 26"-al nagyon magasan van a monoblokk, 24"-el viszont tökéletes.
@Ns-Biker87: Köszi a választ! Figyelembe veszem vásárláskor amit mondtál:)
Alapvetően ha a gyártó 26hoz tervezett egy vázat, akk ne használd mással, mert a gari is elveszhet ha esetleg reped törik stb! Az octane amúgy kiforrott konstrukci ! A dancer elég uj, es szerintem még gyerekcipőben van.
@bence9753: 24es kerekkekel használnám inkább dirtre ezt a 2 váz tetszett meg
a dancer egy dirt specifikus geometriával rendelkező váz, vagyis alacsonyabb bb-vel hosszabb üléscsővel stb. a spark egy elég magas középrészű rövid bmx érzésre hajazó váz. igazából felhasználás függő. mindkettőt használtam de igazából egyik se volt annyira jó. ha más váz nem jön szóba akkor inkább a spark, mivel a dancer elég idióta/használhatatlan geot ad 24es kerékkel.