Egy Cube Analog 2014es MTB hajtásához akarok venni egy új monoblokkot(10ezer körüli értékben) és egy hajtókart(30e értékben). Ehhez szeretnék segítséget kérni, mit ajánlotok? Főképpen földes/erdei utakon használom a cájgot.
Egy Cube Analog 2014es MTB hajtásához akarok venni egy új monoblokkot(10ezer körüli értékben) és egy hajtókart(30e értékben). Ehhez szeretnék segítséget kérni, mit ajánlotok? Főképpen földes/erdei utakon használom a cájgot.
Knight_: Ez még belefér a keretbe. Igen arra értettem, bocsi a tudatlanségért csak nemrég vettem a bringát és eddig nem nagyon vásárolgattam alkatrészek. Köszönöm a segítségeted.
@spike007: a 9-es most egy kicsit drágább, de nem vészes. A 21cm alatt gondolom a teljes hosszúságot érted. A gyártók tengelyközéptől tengelyközépig adják meg. A legelterjedtebb a 175mm-es, aminek kb. annyi lehet a teljes hossza, amit írtál, de érdemes pontosan lemérni.
Köszönöm a válaszokat! Knight_: 9-es rendszerhez, 3 tányéros, 21cm hosszúságut. Sajna amit küldtél kiesik mert az 10es rendszerhez van.
@spike007: Nem írtad, hogy milyen kiosztással, hány tányérral, milyen hosszút (stb) szeretnél, de pl itt van ez. Kb. 40ezer forint és adnak hozzá középrészt is. Könnyű, merev, jól néz ki, felújítható, mi kell még :)? Én is ilyet szeretnék egyszer, ha esetleg újat kell majd vennem.
Ennyiért valami komolyabb integrált hajtást. Pl Deore-slx. Vagy még a FUNN Hooka FR ami brutál jó. Persze sok más gyártó kínál full cuccot, pl FSA. Szóval nagyon mellélőni nem lehet.