Az történt hogy vettem egy nox flipper vázat egy holzfeller hajtással együtt. A monoblokk be volt szerelve, a hajtókart én raktam fel. Első kérdésem, hogy arra a csavarra, amelyikkel rögzítem a hajtókart a monoblokkhoz arra nem kellett volna tenni egy kis zsírt (most szinte meg se akar mozdulni)? Ráraktam a hajtókart és akkor vettem észre hogy mozog ki-be, elvittem egy szervizbe és vittem magammal egy 2mm-es hézagolót, amit be is raktak a monoblokk jobb oldalához ahol a lánctányér van. Ez így tuti jó? A középcsapágyam szerintem 68mm-es, a monoblokk pedig szerintem 73mm-es. Meg lett csinálva (nyáron), fasza lett minden nem mozgott tovább. Aztán ma elővettem a bicajt és az utam közepén úgy éreztem mintha mozogna a hajtókarom, nem mentem vele 2km-nél többet, azt is csak országúton, és miután haza értem láttam hogy a monoblokk végén az a rész amire rárakjuk a howitzeres leszedőt mozog, kilazult. A kérdésem hogy ez a kókányolt megoldás jó-e így, és hogy lehetett valami baja a hajtásomnak emiatt?