Arra lennék kíváncsi, hogy miből mekkorát estetek, mi bajotok lett stb.
Arra lennék kíváncsi, hogy miből mekkorát estetek, mi bajotok lett stb.
úgy 3 éve egy házilag tákolt ugratón ugrattam egy tescos szarral, és az egyik ugrásnál összeszakadt az elsőkerék... ráestem a bal vállamra ami kiugrott (azóta is ki ugrál) meg a halántékomra estem tompítás nélkül így elvesztettem az eszméletemet.következő amire emlékszek, hogy mentővel visznek a kórházba...
@eltWANTED: Még most akarok összerakni majd egy dirt/street bicót, de nem bírtam ki hogy ide ezt ne írjam le :D szóval 1 -2 hete a szomszéd faluba tartottam , és a sajó hídon jártam amin az út olyan keskeny ,hogy a szembe jövő teherautó nem fért volna el mellettem. Mellettem egy kb 40 cm magas patka/járda van a hídon.. egyik kezemben energiaital, másikkal fogom a kormányt gondoltam én simán felteszem egy kézzel az elejét, és felmegyek rá..elképzelés megvolt de a gyakorlatban az első kerekem telibe belement a patkába, a stücni a herémbe fúródott , átestem a kormányon és lefejeltem a híd korlátot :SS de szerencsére semmi bajom nem lett :DD
v fék szétjött, Puff a dh KÖVES részén, kanyarban kiestem egy fának. azóta tárcsa:D
Nagybox 360 és kiszálltam mellé,könyök és csukló zúzódás. Egyébként ilyen zúzódásoknál ajánlom nektek a Naturland által forgalmazott Fekete Nadálytető krémet csak 1200 ft,nekem bevált 2 hét után full jó volt a kezem.
Nekem is ma volt valami: kb 10 cm patka szemből nekimegyek bunny simán föl. Csak hogy az a markolat ami nekem van egy nagy melléfogás volt: 3200ft 3hét után málik, csúszik, és izzad rá a tenyerem. Így a jobboldali kicsúszott a markomból a bicó kormánnyal a földbe vágódott, én nyakon és vállon támaszkodva (azok hamarabb leértek vágódtam a födbe. Mielőtt a vállam leért volna a jobb kezemet nyújtottam hogy hátha nem esek nagyot. A jobb kezemen így a hüvelyk ujjamnál fölszakadt a köröm a térdeimet meg úgy megzúztam, hogy fölállni alig bírok (de ha sikerül a többi már megy! :D). Mivel jobb kezemmel nem bírok fogni és írni sem tudok mert az ballal nem megy .
Nekem pont ma volt egy elég dúrva haverom bmx-jével egy nagyobb lejtőn lefelé tekerés utána a végefelé 1 nagy ugrás és a leérkezésnél eltörött a hajtókarja (Z hajtás) elvesztettem az irányításomat :D és 1 jó bukfenc olyan 25tel :S kavicsos talajon... a vádlimat meg majdnem felvágta a kiálló csonk...
Dombról lefelé egy vasoszloppal való találkozás... 1 hét kóma, agyrázkódás, kisebb zúzódások,
Nekem a legnagyobbak még csak zúzódások, de eszméletlenül fájósak (ez jó hülyén hangzik), meg fölszakadt a körmöm. :D
a kéztörésem Íme: http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=12301&id=26&pp=mygl