Szeretnék figyelmeztetni mindenkit internetes csalókról ! A történet lényege röviden amivel be akarnak húzni : külföldi illetölő felveszi veled a kapcsolatot , megkér hogy küld el a bringát vagy mást angliába , nemsokára jön egy e-mail egy banktól hogy a megbeszélt összeget a nevedre küldik , majd egy pár órára rá egy ugyanilyen hivatalos banki levél hogy a bank a szállítólevélre vár és átutalja ha 48 óra alatt bemutatod! Eddig nem is gyanus ,csak mikor elküldöd a szállítólevelet közlik hogy limit van beállítva és egy jóval nagyobb összeget írnak be , te küldj xy-nak a megrendelő rokonának, annyi pénzt hogy kiegészítsd és az állítólagos bank visszautalja ! ( nah itt már gyanus a dolog ) bármit csinálsz erősködnek h utalj pénzt , ezzel egyidőbe meg szállítják már a bringád ( nem minden futárt lehet utolérni hogy stop csalók ne add át ! Nekem szerencsém volt ) ugyhogy ha nem vagy elég gyors bukod a bringát , ha meg sikeresen átvernek a bringát , meg nemkevés pénzt , én csak a szállítás díjját buktam de ez sem kevés oda vissza ! És hogy a történet kerek legyen : mikor rájössz hogy csalás és sikerül visszafordítani a bringát , jön egy szép ugyancsak hivatalos levél hogy csalásért feljelentettek és a nemzetközi hatóság eljárást indít ellened ha nem rendezed a bankkal a tartozásod és hasonlók ! Remélem segítettem és elkotródnak az oldalról és az itt bringát egyebet eladni próbáló emberek megkárosításától ! Üdv Zsolt