Sziasztok!
Új felhasználó vagyok. Tanácsra lenne szükségem. Sajnos csak nagyon alap szinten értek a kerékpárokhoz, de az örökölt, körülbelül 35? éves KTM bringámat szeretném lecserélni egy újra.
164 cm magas, 65 kg-os, 22 éves nő vagyok, főként városi használatra (munkába járni, napi 10-12 km) venném, illetve hétvégi túrákra főként aszfalon és jó állapotú földutakon. Székesfehérvári lévén városon belül nincsenek túl nagy szintkülönbségek, egy-egy alkalommal azért szívesen mennék a Velencei-tóhoz, később talán kipróbálnám magam a Balaton körül.
A rendelkezésre álló keret kb. 80000 Ft. Tudom, hogy ez nem egy eget rengető összeg, de ha már belefektetek, azért jó lenne egy ár-érték arányban jó kerékpárt kapni a pénzért.
Az oldalon böngészve megtetszett néhány kerékpár, közülük választanék, de egyéb javaslatot is szívesen fogadok. Ezeket nézegettem eddig: Neuzer X1, X2 (Az X1-est kölcsönöztem egyszer Velencei-tóra és vissza, egészen kényelmes volt, de nem akarok csak erre alapozni) Gepida Alboin 200 CRS CTM Twister 1.0 trekking Kellys Alpina Eco LM trekking illetve a Kellys Alpina Eco egyéb típusai is tetszenek.
Előre is köszönöm szépen mindenkinek, aki elolvassa és veszi a fáradtságot a segítségadásra!